USTEC: on són els que en el 2002 ens van prometre acabar amb els concerts?... En el Departament!!

USTEC: on són els que en el 2002 ens van prometre acabar amb els concerts Nota: imprimeix aquestes imatges i penja-les a la sala de professors.

USTEC, qui és la X de la sisena hora?

Imprimeix la imatge i penja-la a la sala de professors del teu centre Desmarca't d'USTEC

11/09/2006

Quin és el nostre objectiu?: Col·labora!!!

Aquest blog neix en un moment en el que davant d'unes eleccions sindicals que començaran aviat, uns companys i companyes de diferents centres de secundària hem volgut recuperar els documents i proves dels que en algun moment van dir que farien, i que tant i tant van criticar el Govern, però que per les voltes que dona la vida, es veuen en posició de govern i repeteixen els mateixos errors... I és un avís per a navegants: quan vinguin els de la USTE els propers dies pels centres (ja que no els he vist fins ara mai el pel per la sala de profes), doncs li diguem tots ben fort: ón són els desconcertats del 2002? Quines propmeses ens van fer i quines soluciones ens porten? Si tenen resposta, ja pensarem el vot, si no la tenen, no dubtem d'ell!!

Aquest blog requereix de l'ajut de tots i totes que tingueu proves, documents, enllaços... podeu enviar-nos-els a desconcertats@gmail.com


ELS PUBLICAREM TOTS!!!!

Ah!: I com sempre diem: PÁSALO!!!


Webmaster del blogger desl desconcertats i desconcertades
desconcertats@gmail.com

1 comment:

Anonymous said...

Sembla que mestres i professors ens estem començant a moure. Visca les noves tecnologies i les ganes de millorar l'escola pública i l'institut públic!!!!

Mestres de: www.noalasisena.org
si voleu contactar amb nosaltres noalasisena@hotmail.com