USTEC: on són els que en el 2002 ens van prometre acabar amb els concerts?... En el Departament!!

USTEC: on són els que en el 2002 ens van prometre acabar amb els concerts Nota: imprimeix aquestes imatges i penja-les a la sala de professors.

USTEC, qui és la X de la sisena hora?

Imprimeix la imatge i penja-la a la sala de professors del teu centre Desmarca't d'USTEC

11/14/2006

La USTEC demana que es retiri la sisena hora per evitar que sigui «un drama»

Ja els tenim aqui:

USTEC ja ha trobat la música i la lletra del seu "concert" per afrontar amb èxit la seva campanya electoral...

Es tracta de...

-enmendar la plana als que eren USTEC ("traïdors") i que van plantejar la sisena hora ...
-...a la vegada que es demana la retirada de la sisena hora.... (per què no plantegeu una cacerolada davant d'ERC, encara que sigui per seguir amb el paral·lelisme d'activisme amb CiU...???)

-Però a més a més, demanar la contractació de tots els/les que vulguin treballar a l'ensenyament, ja que si no, els nous mestres es quedaran sense feina, i això no és plan...

És a dir: més del que ja anaven dient: nedar i guardar la roba. I encara fent-la més grossa, si hi cap, amb propostes de bombers. Ajudant a trobar "solucions constructives", que són les bones...

Per què no vau demanar la dimissó dels vostres antics companys abans de cagar-la com l'han cagada? O la mateixa dimissó del vostre camarada Baragalló/Cid?


Fins el 2002, quan només tocava dir a tot que no, cap problema: la queixa per sistema: "qué malament ho fa la carme Laura"...

Però ara, quan USTEC (bé, els seus dirigents) han tingut l'oportunitat d'actuar, de gestionar i de governar en el Departament, quan s'han implicat per trobar els recursos que es necessiten per implantar la sisena hora... no queda altre remei que ara demanar la seva retirada, visto lo visto: que ha estat una "chapuza".

Si hagués surtit bé?: gràcies a la seva pressió, gràcies al seu compromís en la lluita, gràcies a que Joan Giralt, Ramon Simon... estaven pel mig...

Que surt malament?: "toque de retirada": és un error greu, és un drama...


I no entra a la més mínima autocrítica. No es fa responsable del que va fer, ni va dir. De res. Ni del que va tolerar, o permetre.

Però sense donar la cara:

-Què ha fet USTEC com sindicat majoritari a l'ensenyament en aquests 4 anys?
-Com ha fet servir USTEC la seva majoria per millorar l'ensenyament secundari?
-A quins acords ha arribat, en base a la seva majoria, i als contactes i complicitats amb els seus col·legues del Departament d'Ensenyament?
-Com han quedat els concerts aquests últims 4 anys?: Han pogut desconcertar algun centre?

De tot això, de les realitats que tenen a veure amb la seva capacitat per tirar endavant la seva acció i fer valer la seva posició prominent, res de res.

Sí, d'acord amb USTEC: ha estat un drama per molts centres impulsar amb tantes preses la sisena hora. I quines propostes va fer? No ho sabem.


El que sí sabem és que...

-Ens ha deixat desconcertats amb tants missatges contradictoris
-Ens ha deixat desconcertats amb tant mala gestió
-Ens ha deixat amb el cul a l'aire (apáñatelas como puedas...)

I el pitjor: ens vol deixar una altra vegada.

A les nostres mans està: no et desconcertis, no et desmarquis!!

3 comments:

Anonymous said...

Primer de tot m'agradaria saber si es ta clar el sentit de dirigents d'un sindicat, tenint en compte que no tenen un secretari general com a d'altres sindicats, però això és un tema a part.
Si llegeixes alguns dels fulls del sindicat envers la sisena hora trbaries les mesures o "solucions" que proposa el sindicat al tema de la sisena hora, perquè tot i estan en contra, aporten solucions. Potser no cal tanta demagogia i sí llegir més, amb tots els meus respectes.

Anonymous said...

Escolta, si no t'agrada llegir "demagogia", doncs ho tens molt fàcil: no cal que entris a aquest fòrum.

Si entres, aporta la teva visió, amb respecte.


Aqui jo no veig demagògia, sinò un crit de ràbia i desengany contra tants i tants partits i sindicats que només busquen mantenir-se a tota costa en el xollo.

Si encara vols estar més informat (i no manipulat) pots mirar "altres" fòrums oberts, lliures (no com el que hi ha a USTEC, que es retallen les intervencions que no agraden).

Anonymous said...

"No hay más ciego que el que no quiere ver". Jo no he faltat al respecte a ningú.
Per cert, segons la teve afirmació, és demagògia el que es diu en aquest foro, i segons tu, la teva solució es no entrar. Si fas amb tot així....