USTEC: on són els que en el 2002 ens van prometre acabar amb els concerts?... En el Departament!!

USTEC: on són els que en el 2002 ens van prometre acabar amb els concerts Nota: imprimeix aquestes imatges i penja-les a la sala de professors.

USTEC, qui és la X de la sisena hora?

Imprimeix la imatge i penja-la a la sala de professors del teu centre Desmarca't d'USTEC

11/23/2006

Quan USTEC dirà tota la veritat?: USTEC: MANS NETES!!!

Quan USTEC reconeixerà que fins el 2003 van estar afiliats, i a les seves llistes electorals persones que després van ocupar càrrecs de molta importància en el mateix Departament que tant han criticat?

Això esperem d'aquest sindicat: el mateix que ha fet el PP. USTEC no ens demana que ens desmarquem...? Donc des d'aqui demanem públicament que siguin ells els que es desmarquin de l'acció que han fet els seus antics dirigents...

Quan USTEC mostrarà fitxa d'afiliació i la de la baixa d'afiliació de tots aquests dirigents? Tenen les baixes d'afiliació d'aquells nous dirigents del Departament?
O encara tenen "doble militància"(patronal i sindical)?

USTEC pot dir que ARA ja no són militants aquells que tant mal han fet les coses, des de que han abandonat la direcció d'USTEC?


USTEC pot recuperar la seva credibilitat si es desmarca públicament del que han fet els seus antics dirigents.

USTEC s'ha de desmarcar públicament d'aquells que ocupant llocs molt importants a les seves llistes electorals, d'aquells quei van guanyar les eleccions sindicals el 2002, i per tant tenien una responsabilitat personal i individual en el compromís que ens van demanar i per això alguns (molts) els van votar, però que després van marxar a ocupar càrrecs del govern i ja no se'n recorden del que van prometre: entre altres coses acabar amb la concertada...!!!


USTEC: quan diràs la veritat del que ha passat en aquests 4 anys???


Si no es fa això, USTEC no té credibilitat, ni transparència ni coherència...

I trobo saludable que dins USTEC hi siguin encara els seus antics dirigents, tot i que ara facin una altra funció dins del Govern. Però el que no trobo gens coherent ni transparent és que ens vulguin enganyar i fer creure el que no és.


I així ho mantindrem fins que no facin el que ha fet el PP: mostrar la fitxa de baixa del sindicat dels assessors de la conselleria, dels subdirector generals, dels responsables de la 6na. hora... que estaven abans a USTEC, i encara poden estar-hi!!!!


No m'agrada Albert Rivera, com tampoc m'agrada que em menteixi USTEC.



Amb quina cara ens demaneu ara que ens desmarquem quan vosaltres mateixos no ho feu???


Volem la veritat!!! Volem mans netes!!!

Volem un sindicat net!!!

2 comments:

Anonymous said...

Voler comparar USTEC i PP no és de rebut. Unés un sindicat d'esquerres, l'altre un partit de dretes. Un sempre ha lluitat per la pública, l'altre per la privada i religiosa...


Això sí: cal mans netes. Què hi ha del que demaneu? Hi ha claretat i trasnparència? Creieu que un sindicat pot fer pública la informació que demaneu? I la protecció de dades?

Anonymous said...

Doncs qùè vols?.

Em sembla que és un cert repte: estan jugant UASTEC i el Departament un doble joc, tenint totes les cartes i així no perdre?


Què vols que et digui: molt sugerent aquesta hipòtesi...

Però no crec en les teories conspiratives...