USTEC: on són els que en el 2002 ens van prometre acabar amb els concerts?... En el Departament!!

USTEC: on són els que en el 2002 ens van prometre acabar amb els concerts Nota: imprimeix aquestes imatges i penja-les a la sala de professors.

USTEC, qui és la X de la sisena hora?

Imprimeix la imatge i penja-la a la sala de professors del teu centre Desmarca't d'USTEC

12/11/2006

El sindicat de Bargalló, contra Cid


Josep Bargalló (ERC): Ensenyament. Afiliat a USTEC des de 1980


osep Bargalló va néixer a Torredembarra (el Tarragonès) el 3 d'octubre de 1958. És llicenciat en filologia catalana i ha treballat en l'ensenyament públic i en el camp editorial. Va ser el fundador de l'Assemblea de Catalunya a Torredembarra i en va ser representant a les sessions plenàries nacionals. Va militar al Partit Socialista Unificat de Catalunya (PSUC), al Partit Socialista d'Alliberament Nacional (PSAN) i a Nacionalistes d'Esquerra (NE).

Des de l’any 1995 està afiliat a Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), formació de la qual és secretari nacional de Relacions Polítiques i membre del Comitè Executiu. Bargalló també és regidor de l'Ajuntament de Torredembarra des del 1995 i diputat al Parlament de Catalunya de la IV i la V legislatures (1992-1999). Està afiliat a la Unió Sindical de Treballadors de l'Ensenyament de Catalunya (USTEC-STES) des del 1980.

Pel que fa a d’altres aspectes, destaca el fet que Bargalló és membre de la colla castellera Nois de la Torre i del Ball de Diables de Torredembarra.

Font: La Malla

No comments: